| Rox1234 a întrebat:

Recent am avut niste bubite care ma mancau grav..au format o coaja, aceasta s-a dus si acum mi se cojeste toata pielea de pe fata *ca la sarpe gen* rolling on the floor si ma mananca..in locul lor pielea mea e rosie..De la farmacie mi s-a recomandat un sapun Johnson baby si sa ma spal cu ceai de musetel/galbenele plus o crema hidratanta numita CICAPLAST.
A incercat o cineva? cat de eficienta este/experiente proprii cu ea? DAU FUNDA PENTRU PARERI XD happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PikaPikaChuChu a răspuns:

Poate ai alergie, sau e doar o iritatie.
mergi la medical de familie, el iti poate prescrie ce e mai bine

4 răspunsuri:
| ReZiSTorr a răspuns:

Ai putea sa ai PSORIAZIS! La varamea i-au aparut acum 2 ani niste bubite gen muscatura de tantar. la inceput credea ca a muscat-o tantaru. dupa s-a extins si s-a facut rosie, cu coaja.Mai bine du-te la un medic. daca ai probleme cu ficatul e clar ca ai PSORIAZIS deoarece aceasta boala e asociata cu ficatul

| Rox1234 explică (pentru PikaPikaChuChu):

Cred ca e o iritatie la ceva anume..nu am mereu.

| Rox1234 explică (pentru ReZiSTorr):

Nu sunt gen muscatura de tantar.o.0 sunt bubite mici mi s-a recomandat dermatolog da sa vad acum ce se mai intampla..doar uneori..cred ca am nevoie de hidratare am pielea uscata

| murpy a răspuns:

Probabil sinteti la pubertate si e perioada propice cand la adolescenti apar asa bubite rosii.Nu poti scapa repede de ele insa daca vei folosi gel de aloie vera vei avea succes. Gelul de aloie vera nu aduce prejudicii tenului el vindeca peste 100 de boli iar bubitele vor fi dezinfectate, se vor usca si vor dispare si astfel tenul dvs. isi va reveni si va fi cu mult mai frumos.