Ti le va curata cu ceva care bazaie(dar nu o sa te doara deloc) intre timp iti va pune un fir cu care aspira saliva din gura, iar dupa ce curata, iti lipeste plomba, mie mi-a facut-o permanenta si e prin lumina nu stiu decare zicea)
Am fost vara asta pentru 3 masele la un cabinet privat o masea m-a costat 100 ron!
Repet n-a durut!
Ţi le curăţă şi ţi le plombează. De costat, nu ştiu cât costă. Deci întreabă şi tu, cel mai bine.
Daca sunt permanente le curata si le pune plombe. Daca sunt dinti/masele de lapte nu mai are rost, o sa ti le scoata direct.
O sa-ti curate cariile cu freza si pretul este depinde de carii, pretul e variabil
Buna. Pai daca sunt permanente le va curata apoi le va pune plomba. Daca cariile sunt pana la nerv, te va durea pentru ca foloseste o chestie ce sufla aer(durerea nu este insuportabila). In privinta pretului, eu ma duc la particular si pentru consult(cand ti le curata si iti pune un chit) am dat 50 de lei iar pentru plombe am dat 100 de lei "per" dinte/masea. Daca te duci la un dentist ce "colaboreaza" cu statul aceste lucruri sunt gratuite(daca ai -18 ani). Sper ca te-am ajutat.
Eu mi-am scos cariile, si nu a durut deloc dor a gadilat foarte tare...imi bazaia tot capul. Si mi-am luat in jur de 30 de lei nu mai stiu exact. Sper sa te ajute!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: