| aDEeLAa a întrebat:

Recent, mi-au aparut cateva carii...stie cineva ce o sa-mi faca dentistul? Si cat costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Scarlettt a răspuns:

Ti le va curata cu ceva care bazaie(dar nu o sa te doara deloc) intre timp iti va pune un fir cu care aspira saliva din gura, iar dupa ce curata, iti lipeste plomba, mie mi-a facut-o permanenta si e prin lumina nu stiu decare zicealaughing)
Am fost vara asta pentru 3 masele la un cabinet privat o masea m-a costat 100 ron!
Repet n-a durut! happy

10 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

Ţi le curăţă şi ţi le plombează. De costat, nu ştiu cât costă. Deci întreabă şi tu, cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa le curete si le va plomba. Pentru elevi e gratuit. Dar altfel, depinde de cabinet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ti le curate ( daca sunt permanente ). daca sunt de lapte, le va plomba, pana cad. Este gratuit ( daca ai -18 ani ), asa este la mine, dar depinde.

O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ti le va poliza cel mai probabil, adica va curata putin locul si va pune niste plombite si gata.
Pretul difera insa de la cabinet la cabinet.
Te pup!

| aDEeLAa explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Le pune plombe daca nu ...scoate dintele.

| IRaluca a răspuns:

Daca sunt permanente le curata si le pune plombe. Daca sunt dinti/masele de lapte nu mai are rost, o sa ti le scoata directwinking.

| MonkeyDLuffy a răspuns:

O sa-ti curate cariile cu freza si pretul este depinde de carii, pretul e variabil

| BlackyCat a răspuns:

Buna. Pai daca sunt permanente le va curata apoi le va pune plomba. Daca cariile sunt pana la nerv, te va durea pentru ca foloseste o chestie ce sufla aer(durerea nu este insuportabila). In privinta pretului, eu ma duc la particular si pentru consult(cand ti le curata si iti pune un chit) am dat 50 de lei iar pentru plombe am dat 100 de lei "per" dinte/masea. Daca te duci la un dentist ce "colaboreaza" cu statul aceste lucruri sunt gratuite(daca ai -18 ani). Sper ca te-am ajutat. big grin

| ByABya21 a răspuns:

Eu mi-am scos cariile, si nu a durut deloc dor a gadilat foarte tare...imi bazaia tot capul. Si mi-am luat in jur de 30 de lei nu mai stiu exact. Sper sa te ajute!