| denisa1155 a întrebat:

Buna regret un lucru am mancat aseara de la c 'donalds si acum mi grieta acum am vomat deci nu mai ot cred ca daca ma duc la medc vomit deci ajutorrr
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

Acum depinde ce si in ce cantitate ai mancat.
Am avut si eu o experienta nefericita cu McD: acum 1 an am cumparat 5 dublu cheesburgeri (aia e singura chestie care-mi place) incercand sa vad cat pot manca. I-am dovedit pe toti dar am vomat in mai multe randuri.
Mi-a pregatit sotia niste ceaiuri, am stat linstit in pat, un somn bun si cam asta a fost. Dar de atunci prefer sa zic pas. happy

| DianaScorpio a răspuns:

Seara se mananca mancare usoara. Si se mananca cu minim 2-3 ore inainte sa te culci acea mancare usoara. Nu e de mirare ca ti-a venit rau. Cat despre ceea ce sa faci...asteapta pana vomiti tot, apoi pune-te in pat. Si in cazul in care ai pe cineva pe care sa-l trimiti la farmacie sa intrebe de vreun medicament pe care l-ai putea lua, ar fi si mai bine.

| D0zzz a răspuns:

E posibil sa fi mancat cu pofta si repede, iar dupa aceea sa te fi culcat. Se intampla. In acest caz, sfatul meu este sa iti faci ceaiuri cu lamaie, sau, acum ca e vara si e cald, limonada, dar fara zahar, mananca fructe acrisoare, sau chiar acre, pentru ca iti taie greata. Retine: nu manca dupa ora 19.00, iar seara mananca intotdeauna ceva usor si nu prea mult. Sanatate!

| Frankie a răspuns:

Pentru inceput invata sa scrii corect gramatical, dupa care daca nu iti revii pana la sfarsitul zilei poti vizita un medic. Starile de greata pot provenii si din alte cauze.

| FlorinFlorin_8741 a răspuns:

Pai daca vomiti normal vrei sa vomiti iar

| CeeCee a răspuns:

Auciii`.
Stai in pat, fa.ti un ceai, si incearca sa dormi.