| Andreeaioan115 a întrebat:

Bună,revin cu aceeasi problema, insomniile sunt prezente și ma trezesc extrem de des in timpul somnului, inainte de culcare citesc și încerc sa ma obosesc. Nimic nu mă ajută! Acumulez frustrări după atâta timp de insomnii. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu citi. Plimbă-te prin cameră.

| relian a răspuns:

Probabil asa esti tu, deci nu prea cred ca poti sa fii altfel.
Si eu cam tot la fel, adorm f greu, dorm mai putin, mai ma trezesc citeodata si dupa dureaza f mult pana sa adorm la loc laughing cand sa adorm si eu, deja s-a facut dimineata laughing

Dar eu asa sunt de cand ma stiu.Altii,cum pun capu pe perna deja is in lumea viselor.
Ce am observat,sa adormi rapid si mai bine,trebuie sa fii f obosit,eu cand is f obosit adorm mai rapid si nu mai ma trezesc.Dar dupa,nu mai ma ia somnu laughing
Exemplu daca dorm sa zic dupamiaza,pfff is terminat noaptea,stau si fac SF-uri sau fantezii laughing
dar nu ma afecteaza,cred ca asa este organismul meu,poate la fel esti si tu.
Intr-adevar is mai agitat,adica mai energic,poate din cauza aia. Dimineata cand ma trezesc is parfum,chiar daca nu dorm mult.Ce conteaza f mult,zic din observatii pe mine,daca nu faci sex un timp mai lung nu-i bun laughing comparativ cand faci sex,sa zic faci noaptea,te obosesti,dimineata cand ma trezesc pffff stii cum arati? Se cunoaste, se vede pe chipul tau, relaxat parfum, odihnit.

Deci ce sa zic, tu stii mai bine ce eforturi faci, ce activitati ai etc.De regula activitatile fizice is cele care te baga la som mai rapid si mai bine, comparativ cu oboseala psihica.Asta e tot o observatie, facuta pe mine.
Eu zic baga sex mult laughing ori alearga fa miscare, alearga cateva ore si dupa sa vezi ce se intampla.

| DovleacTurbat a răspuns:

Citește catisme din Psaltire. In timpul zile ai vreo activitate?
Evita sa dormi ziua, fa un sport, obosește ți organismul.

| vodami92 a răspuns:

Poate ca ai visat ceva urat! si nu reusesti sub nici o forma sa scapi de visul asta! care de fapt e un cosmar groaznic!

| Aditu94 a răspuns:

Insomniile apar innurma sutelor de griji si ingrijorari..gandesti prea mult, te consuminprea mult pe o chestie, ia-o usor..relaxeazate..nu te mai stresa cu ele ca orice problema are rezolvare...o să îti revi.

| Silwian a răspuns:

Daca ai avea o viata extrem de activa in timpul zilei iti garantez ca ai dormi bustean! Dar sunt fem convins ca nu faci mare lucru in timpul zilei!

| TeodorNN a răspuns:

Am avut aceeași problema acum cateva luni. Pur și simplu am eliminat zaharul din alimentație și mi-am revenit.

| vincero a răspuns:

Pofta vine mancand, asa si cu somnul, odata ce ai apucat sa dormi o noapte sau doua bine, vei scapa de insomnii, probabil nu ai multa activitate in timpul zilei, o plimbare seara nu strica