anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!

Revin din nou aici.

Am fost la medic, mi s-au cerut o serie de analize hormonale la menstruatie, mai exact: recoltare FSH, LH, estrogen, DHEAS, prolactina, testosteron, Freet 4, TSH (3-5 a CM), progesteron in ziua 21 a CM.

Întrebarea mea ar fi, pentru cine a făcut, cum ați procedat? Ma gândesc ca ulterior ați mers la un medic endocrinolog pentru interpretare? (Rețin ca mi-a zis dna doctor ceva de genul -consult endocrinolog- insa au fost atâtea informații încât unele detalii le-am uitat fiindcă nu le-am notat).

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La fel cum suni sa-ti faci programare la medicul de familie, suna sa intrebi unde trebuie duse rezultatele.
Si nu uita sa ceri trimitere pentru orice consult de specialitate, pentru a beneficia de consultatie gratuita.

| DenDenX a răspuns:

Suna și vezi unde trebuie sa duci acele analize