| Papadopolina a întrebat:

sa incep cu inceputul:marti mi-a venit ciclu si mi-a trecut vineri iar azi cand am fost la baie am vazut ca iar mi-a venit! imi puteti spune din ce cauza(tin sa mentionez ca e a 5-a luna de cand am)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| viorelos a răspuns:

Buna
pai sigur o dereglare consulta un medic ginecolog big grinhappy

| tia a răspuns:

Stai linistita. nu e nici un fel de problema. e normal sa iti vina intr-o luna de 2 ori sau intr-o luna deloc, mai ales ca esti si la inceput.
E o chestie normala.

| danyak47 a răspuns:

Du-te la Doctor

| TheLastDancer15 a răspuns:

A 5a luna inseamna INCA inceput... deci INCA se fixeazawinking stai linistita e normal... trebuie doar sa fii cu ochii in 4 laughing bafta!

| Adorable a răspuns:

Buna! Nu te speria!
Unele fete / femei au uneori sau aproape in marea majoritate a timpului o scurta pauza menstruala, care poate dura de la 1 ora pana la 2 zile. Nu este nimic grav. Unele femei au menstruatie chiar si 9-10 zile.

| Lovedove222 a răspuns:

Poi nu e regulat...adica uneori cand iti trege mai poti folosi tampoane zilnice pentru ca se mai intampla sa iti mai curga...