Nu cred ca e ceva de ras. toata lumea are fobii. chiar si mr troll face. evita'i pur si simplu. o fobie trece in timp. cand mai vezi unul. du'te fix langa el si urla- eu sunt mai mare ca tine, si tu nu imi poti face nimic. stiu ca e ciudat dar functioneaza. aaa si dupa asa de final, ia un papuc si dai una
Nu cred ca asta se poate numi o ``frica``.Nu ti-e frica, doar, cum sa zic// tie sila, cand ii vezi, ti se face pielea de gaina.Nu o poti numi frica, doar ca tu o asociezi, ``fobia`` asta cu frica.
Doar tie sila pentru ca sunt urati, ciudati, dar nu este o frica, ca si cum cineva vrea sa te bata, sau, cand fuge un caine dupa tine sa te muste.
Tie nu tie frica, doar asociezi, confuzi chestia asta cu frica.
Am dreptate?
Stai cu lumina aprinsă noaptea. Daca ție frică și ziua atunci iți imaginezi că nu-i vezi.
Nu ai cum sa scapi de aceasta fobie.Gandestete doar ca nu au ce sa iti faca paianjeni comuni.Din contra ei fug de tn.Nu ai cum sa ai in casa din aceia veninosi.Si oricum nu ai 100%.Nu prea exista in Romania.App nu iti mai fie frica deoarece ei fug de tine!
Sa stii amice ca am si eu aceeasi problema. dar eu stiu ca lor le e frica de oameni si noa ne e frica de ei. si asa iese o harmalaie... poti sa stai aproape de un paianjen si sa stai mai aproape, mai aproape la saptamana si-ai sa vezi ca sunti chiar niste creaturi ciudate dar fac legaturi in ecosisteme
Si eu am avut aceasta fobie inainte, acum ii strivesc pur si simplu iti va trece in timp, mult noroc
Ii omori si asa iti dai seama ca nu iti fac nimic crede-ma si mie mi-a fost frica