| Bubble a întrebat:

Sa va povestesc ceva.
Ieri am fost la un revelion. am baut 1/2 pahare de sampanie 2 de bere.si azi dimineata cand m-am trezit simteam ca am ceva in gat insotzita de o senzatzie ca atunci cand esti racit. M-am dus la baie. m-am spalat pe dintzi. si cand am scuipat scuipam sange. Din gat nu de vreo la masea.
Daca e vreun medic aici. cam care ar putea fi cauza.am cautat ceva pe net si spunea ceva de raceala la plamini. oricum sangele era insotit de flegma nu singur.
Daca cineva stie care ar putea fi cauza si daca ar trebui sa ma alarmez ar fi perfect.
Mentionez ca pana acum nu am suferit de nici o boala. iar operatie nu am decat de polipi cand am fost mica. da nu cred ca are vreo legatura.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Miere de albine și dropsuri cu mentol și eucalipt.
Poți merge luni la medicul de familie să-i ceri părerea.
La mulți ani!
Pa, pa.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ar trebui sa te ingrijorezi. Nu cred ca este de la bautura, mai degraba de la fum (tigari sau petarde). Ar trebui sa te vada un ORL-ist de urgenta.

| alessia5158 a răspuns:

Nu trebuie sa fii medic pentru a-ti da seama, din ceea ce descrii, ca nu este un motiv de alarma--- este suficient sa faci ceea ce spune Legiuitoarea! La multi ani si sanatate!