anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va zic problema mea:
Acum 3 luni mi-a aparut un cos mic pe nas, dupa ceva timp s-a umflat si s-a facut ditamai guguloiu.Am incercat sa ii pun pe acel cos canamicina,usturoi, ulei de ricin si multe altele si nu a mers deloc. Dupa 4 saptamani iar a inceput sa imi creasca alt cos pe nas foarte mare.Am cumparat un leucoplast de la farmacie am taiat usturoiul in rondele si am lipit cu leucolpast usturoiul pe nas sa stea toata noaptea.A doua zi m-am trezit crezand ca s-a mai dus cosurile si ca sa vezi nici gand sa se fi dus mai rau ca mi-a aparut o pata maronie sus pe nas unde era usturoiul si seamana cu o basica si daca apas pe ea ma ustura.Ce pot face? Precizez ca ma spal cu sapun dove dimineata si seara.Sunt disperat nici nu pot iesi afara ca ma vede lumea ca am ditamai guguloiu.Cosurile nu au ceva alb in mijloc e rosu total, cosul acela mai vechi parca nu mai e cos seamana cu o vanataie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stanel97 a răspuns:

Mai sa știi ca un cos nu durează 3 luni, cel mult o săptămână. Du-te la un dermatolog ca nu suna bine ce spui tu acolo, vezi ca poți sa iei bilet de trimitere de la medicul de familie și nu o sa te coste consulatia sau dacă vrei te poți duce la un cabinet particular unde costa destul de mult dar ii poți cere și tratament pentru coșurile de fata dacă ajungi acolo. Ultima mea consultație la dermatolog m-a costat 100 lei noi.

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la chirurigie plastică și recuperatorie pentru o mică incizie.
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Ai incercat sa ceri si parerea unui medic?