| mihaixliquid a întrebat:

Salut la toata lumea cati dintre voi ati donat sange sau donati sange.pe 26 iulie am fost sa donez pentru prima data si pot sa spun ca totul a decurs bine cu formularul, tensiunea si cu luarea unei probe de sange mi-au bagat ceva pe deget si am asteptat vreo 3 minute pana a piuit aparatul ca sunt apt dupa care am stat pe pat si au pus acul in vena,, mai ca nu am simtit xand la bagat da eu cum sunt curios.precizez ca sunt in Spania si am fost la centrul de donare mobil crucea rosie acum astept aa primesc rezultatele pe internet sau posta cu cartea de donator.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mikhtarian a răspuns:

De apreciat ca ai fost, bravo.
Demn de caracter romanesc, eu n-am fost, caci n-am unde aici la mine.

2 răspunsuri:
| Smileygirl23 a răspuns:

Si eu as merge, dar nu am greutatea necesara si desi am 0negativ, nu am de gand sa ma ingras 10 kilograme doar ca sa pot dona.Dar e un gest frumos si daca mi-ar lua si mie, as incerca sa donez regulat, o data la 6 luni, daca nu ma insel, ai dreptul sa donezi.

| mihaixliquid explică (pentru Smileygirl23):

La fiecare 3 luni pentru sexul masculin(in mod normal 4 ori pe an pentru ca asa spun ei)si sexul feminin de 3 ori pe an si asta din cauza ca pierd sange de mai multe ori pe an)