| Estera123 a întrebat:

Sambata mi-am luat o pereche de ghetute (din piele intoarsa naturala). Si evident, ca la orice incaltaminte a mea care e din piele naturala, in primele dati in care le port imi apar bataturile alea in spatele piciorului. Stie cineva o solutie pentru a se inmuia pielea mai repede(am inteles ca se poate folosit o crema de maini, dar vreau si alte solutii)? Pentru ca pana se inmoaie ea automat, o sa imi fac picioarele varza laughing. Si de aseara folosesc Crema de Galbenele si Alifie din Galbenele, Untul Pamantului si Tataneasa. Stiti remedii mai bune pentru acele bataturi? Apropo, leucoplatul nu ma ajuta deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Uite cateva remedii naturiste pentru bataturi: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-bataturi

3 răspunsuri:
| Robert0101 a răspuns:

Mergi cu ele prin zapada se inmoaie mai repede deoarece contine sare big grin

| Adina77 a răspuns:

Auzisem de spirt in interior,sa le freci cu spirt, dar ai grija sa nu deteriorezi ceva, sa nu dai pe pielea intoarsa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Masaj la piciorușe nu vrei?