| Lacramioara_Lacry_1986 a întrebat:

Buna sant lacry din Timisoara as avea o intrebare sant insarcinata in 12 saptamani si aseara am avut niste sangerari si am mers la medic si mi-a zis ca am placenta prea jos ca e o sarcina cu risc va rog ajutati-ma sant sanse sa pierd copiluu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa ceri doctorului ginecolog sa iti faca un control cum trebuie si daca e necesar, spitalizare.Cum ti-au spus si ceilalti, nu iti putem da un raspuns in aceasta privinta, decat din propriile experiente personale si care nu sunt la fel cu a ta.

| Țoglă a răspuns:

Crede-mă că nu vrei să auzi de răspunsuri pe internet la astfel de întrebări.Mergi la mai mulți medici dacă ești îngrijorată și vezi ce-ți spun cu exactitate.