anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pare ca m-am dezvirgint singura, dar nu mi-a venit ciclul inca (deloc). Am aproape 14 ani. Imi va mai veni ciclul? E posibil sa am anumite probleme (fizice)? Va rig ajutati-ma! crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

"Dezvirginare" in termeni medicali inseamna ca ti-ai rupt himenul.

Nu e nimic rau in asta, multe fete si-l rup accidental. N-are nici cea mai mica legatura cu sanatatea sau venirea menstruatiei, nu ai de ce sa-ti faci griji.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa iti traiesti viata cu mandria ca nici-un porc nu si-a batut joc de tine la primul coit vaginal.

| sebysebyca a răspuns:

De ce nu m-ai chemat si pe mine sa particip la ritual? ce ti-ai bagat in privighetoare?

| Barbiiiiie a răspuns:

Intrebarea e cum te-ai dezvirginat?

| gumaa a răspuns:

Esti sigura ca te.ai dezvirginat? doar daca iti curge sange inseamna ca te.ai dezvirginat... faptul ca ti.a intrziat ciclul e ceva normal la varsta ta pana se regleaza