| Razvan1lol a întrebat:

Se poate raci jos daca te speli cu apa rece in zona intima? Sau respectiv chiar si pe cap? ( nu tot corpul) ( din motive tehnice ), sau eventual sa ai picioarele reci?

Ajuta sa ma spal cu ceai de mușetele? Sau daca știti alte metode va rog sa mi le spuneti. Multumesc din suflet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Da, poti raci "jos" daca te speli acolo cu apa rece sau daca ai picioarele reci. Nu ajuta ceaiul de musetel in acest caz. Mergi la medic, este un tratament special. Pana atunci, incalta-te bine si sa-ti fie mereu cald.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La femei asta este o problemă mare şi trebuie luată în serios! Nu ştiu dacă ajută să te speli cu ceai de muşețel acolo jos dar eu am fost spălată astfel (aveam 4-5 ani) pentru fix aceeaşi problemă. Sunt multe de spus.Dar cel mai bine consulți un medic ginecolog.Şi foarte important, nu te spăla cu apă rece! Nici măcar vara, nici măcar când este caniculă, nici măcar pe picioare.Nu merge desculță pe gresie, nu îmbrăca subțire toamna/iarna, nu ieşi cu părul ud afară niciodată, poartă căciulă întotdeauna pe timp de iarnă sau când plouă şi este răcoros afară etc.Astea sunt reguli de bun simț pentru sănătatea ta.

NOname
| NOname a răspuns:

Depinde cât eşti de călită. Eu mă pot spăla cu apa cere fără probleme, deşi pe timpul rece prefer totuşi să nu.
Dar să ai picioarele reci şi în general să-ţi fie frig pe termen mai lung este o cale destul de sigură spre răceală. Îmbracă-te mai bine şi nu sta mult în frig! Iar ceaiul e mai bine să fie cald.

| RAY a răspuns:

Nu te racesti nici unde daca te speli cu apa rece, pur simplu raceala e un virus

| minrest a răspuns:

Ca sa nu ai piciarele reci, e suficient sa ai sosete calduroase, nu prea cred ca nu-ti poti procura. Poti sa te speli in zona inghinala cu apa rece, DAR numai la exterior.

| Adry05 a răspuns:

Da, nu e bine sa duci apa rece in zona aia si nici sa stai desculta. Poti raci si cam poti avea probleme si-n timpul menstruatiei.
Spalatul cu apa rece pe cap nu are legatura cu zona intima dar te poti imbolnavi in alt fel.