EllaOane este o pilula avortiva, o "bomba hormonala" care "explodeza" un ovul fecundat, care si face ravagii in sistemul hormonal al femeii fiind atat de puternica.
Este extrem de periculoasa si are foarte multe efecte secundare pe termen lung 6-12 luni, cand modifica ovulatia si ciclurile menstruale ale femeii.
Nu este recomandata sa fie luata decat 1 singura data in viata femeii, deoarece mai multe "bombe hormonale" de acest fel, pot dclansa tumori si cancere in corpul femeii.
In ce priveste eficacitatea pastilei, are doar 94% eficacitate in prima ore cand este luata imediat dupa sex, dupa care scade procentajul la fiecare ora, ajungand la 30% dupa 24 de ore si total inutila dupa 40 de ore.
Iti recomand cu tarie folosirea PREZERVATIVULUI la toate partidele sexuale, fiindca nu are efecte secundare, nu musca, nu doare, costa 2 lei bucata si functioneaza intotdeauna, protejandu-te atat de sarcini nedorite, cat si de boli cu transmitere sexuala.
Da, eu am luat-o cred ca acum 4 ani cam asa, pot spune ca și-a facut efectul și nu am avut nici efecte secundare. Doar încearcă să o iei cat de repede se poate după contactul sexual pentru a fi eficientă și nu lăsa să treacă prea mult timp.
Ciovy întreabă: