| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna seara.A mai facut cineva terapie cu acupunctura? Ce experiente ati avut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu am facut, de multe ori si sunt foarte multumita de rezultate.
Prima ora am facut in Romania, acum vreo 34-35 de ani, cu o doctorita care a studiat prin China si m-a ajutat enorm.
Apoi cunoscand puterea acelor si efectul lor fara efecte secundare, l-am preferat intotdeauna, iar in Australia am dat peste chinezi specializati pe acupunctura, care au mostenit tehnicile din mosi stramosi, de aceea recomand acupunctura cu cea mai mare incredere, in defavoarea medicatiei.

| IL0VEDINER0 explică (pentru Violleta2022):

Crezi ca ar merge si pentru hernia de disc? Tata are hernie de disc in zona lombara, de obicei nu are dureri insa cand vine sezonul rece si schimbarea vremii are dureri care se intind pana pe picioare, uneori ajunge sa evite deplasarea din aceasta cauza. Face masaj medicinal o data la 2 zile si face exercitii kinetoterapeutice insa ma gandesc si sa il duc la acupunctura dar iti dai seama ca evita sa mearga

| Violleta2022 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Nu stiu asta. Trebuie vorbit cu cel care face acupunctura, daca se poate si pentru hernie de disc.
Stiu sigur ca un ciropractor foarte bun poate sa-l ajute cu hernia de disc, dar nu stiu daca acupunctura poate sa-l ajute, trebuei sa intrebi daca ai pe cineva expert.

| doctorandus a răspuns:

Acupunctura e escrocherie medicala. Chiropraxia: la fel.

| 1onurSimion a răspuns:

Doamne Dumnezeule ferește!

Mai bine mă alergă căini decât să-mi bag ace în trup.

| Xena20 a răspuns:

Eu am făcut pentru spate și și-a făcut efectul. Nu e greu, trebuie doar sa te relaxezi când îți bagă acele, sa nu te incordezi. Se simte efectul, ameliorează durerea mult.

Întrebări similare