Cancerul doare extrem de rar. Chiar si la sani. De ce crezi ca se depisteaza atat de greu? Daca ar durea ar fi mult mai usor de depistat. Cand incepe sa doara este deja in ultimele faze, din cauza asta este descoperit prea tarziu.
Cel mai probabil sunt intr-adevar dureri de cresterii. Sanii tai inca se dezvolta, la fel si spatele si cutia toracica. In timpul cresterii este posibil si perfect normal sa te doara o parte da si alta nu, corpul nu se dezvolta simetric si in acelasi timp. Cat despre menstruatie, pentru ca esti in perioada pubertatii, inca se regleaza. La 15 ani, nici macar nu ai sanii complet dezvoltati iar riscul de cancer este extrem de scazut mai ales daca nu ai antecedente in familie.
Cel mai bine e sa te duci la un doctor mai bun,,, Aceasta problema am avut-o si eu, sau asa cred, si al meu era umflat, ma durea la atingere, dar dupa cateva saptamani, 1-2 luni a trecut,,, Nu trebuie sa te ingrijorezi, poate problemele astea sunt doar la pubertate.Cel mai bine e sa te duci la un doctor mai bun
Hmm..Pai e pubertatea! Mama ta are dreptate! O sa-ti creasca amandoi, nu-ti fa griji, e din cauza pubertatii nu-ti fa griji
Deeaandreea9156 întreabă: