| Urucu_Laurentiu_1999 a întrebat:

acum 3 saptamani am suferit o entorsa la genunchiul drept,am stat o saptamana cu atela ghipsata, dupa mi s-a facut punctie(mi-a scos 2 seringi de sange din genunchi),iar dupa mi-au pus ghips si am stat cu el pana astazi cand mi l-au scos.
Genunghiul inca e inflamat,si nu prea pot sa-l indoi. il indoi,dar nu complet. mi s-a spus ca asta e normal, pentru ca dupa 3 saptamani s-au atrofiat muschii.
E normal ca inca sa fie inflamat? si ce pot face ca sa nu mai fie inflamat? Si cam in cat timp se vindeca complet entorsa?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Da asa e cum ti s-a spus. pune comprese cu apa sau gheata.mai maseaza-l usor pentru a pune in miscare circulatia, ori daca poti, fa cateva ore de kinetoterapie, te va ajuta la recuperare prin exercitii de gimnastica recuperatorie

| Daniel2836 a răspuns:

Inflamația nu va dura mai mult de 1 săptămână. Nu va fi nici o problemă.
Entorsa se va vindeca în maxim 3 săptămâni (Asta în cele mai grave cazuri).