| Daravoinaionela33 a întrebat:

Buna seara!
Acum doi ani am facut o entorsa cred jucand fotbal, am stat portar si am aparat un penalty iar mingea cand mi-a ajung la mana mi-a,, intors-o peste cap" cum se spune. Pe moment nu am dat importanta, dupa 5-10 minute mi s-a umflat toata incheietura si abia o mai miscam,nu m-am dus la medic,nu sunt genul ala de pers care sa apeleze mereu la doctor, cand am ajuns acasa am pus compresie cu apa rece, tuica si am masat cu unguent, nu mai tin minte de care, mi-a trecut cat de cat dupa 3 saptamani (nu puteam sa o misc), dupa aceea mama a trebuit sa faca o raza si am fost si eu iar doctorul a spus ca nu am nimic la mana. Acum am inceput antrenamentele pentru o admitere si nu pot sa fac absolut nimic cu mana dreapta, nu pot sa fac flotari, nu pot sa sar capra, absolut nimic de dureri, nu o am umflata dar ma doare incheietura, cum incerc un pic sa o dau spre spate incepe sa ma doare, puteti sa ma ajutati cu un sfat ceva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.