| Adelin_1656 a întrebat:

Am 14 ani si in urma cu 5 zile am fost diagnosticat cu varicela. Am urmat un tratament cu mixtura zilnic pana cand mi s-au format cruste.

Problema mea este ca imi faceam vant cu tricoul (de pe mine) cand ma mananca. As vrea sa stiu daca riscul de a-mi ramane semne pe undeva este, daca am facut asta. A, si inca ceva, din greseala am lovit o crusta de pe fata care ulterior de abia atarna. Am luat-o jos. Era in faza terminala, este posibil sa raman cu cicatrice in acel loc?

Multumesc anticipat, Adelin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabiii a răspuns:

Daca iti faci vant cu tricoul nu iti raman semneoh go on dar sa-r putea ca in acel loc in care te-ai lovit sa-ti ramana un semn. dar cu timpul poate va trece.Ca si mie mi-au ramas multe semne iar dupa cateva luni mi-au disparut aproape toate.Stai calm o sa treacaoh go onwinking sa te faci bine repede!

3 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Idee buna cu tricou e foarte buna da eu am avut varicela vara iti dai seama ca iti trebuia un ventilator tare sansele de a ramane semne daca le zgarii sunt mici dar sunt nerecomandate eu pe fata am avut 1 foarte mica acum in partea aia nu am nici un semn

Răspuns utilizator avertizat
| Adelin_1656 explică:

Multumesc mult. Pai atunci n-o sa-mi mai fac griji. Numai bine, multumesc din nou.