| Panteryas a întrebat:

Buna seara.
Am 15 ani, aproape 16 si am o mica (sau mare) problema.
De 3-4 luni am constatat ca au inceput sa imi trozneasca mai toate oasele la miscari relativ simple.
Cateva exemple:gatul,coloana,coatele,genunchii,gleznele si cam toate articulatiile.
Drept dovada la o simpla rotrie a mainii trosneste inchieetura.
Sau daca stau pe scaun drept si am intorc intr-o parte torsneste coloana si exemplele pot continua.
Nu pun problema in privinta sunetului pentru ca nu se aud asa rau.
Sport nu prea fac si petrec destul de mult timp stand pe un scaun fie la scoala fie acasa, la calculator.

De ce si ce e de facut?(sau macar niste sfaturi benefice) happy
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca zgomotele nu sunt insotite de durere, tumefactie, inrosire, deformare, atunci nu ai motive sa te ingrijorezi, in schimb daca se instaleaza durere locala, atunci ar fi bine sa mergi la un medic (ortoped, reumatolog).
Te pup!

2 răspunsuri:
| Panteryas explică:

Multumesc mult!
Am citit pe anumite site-uri de la mai multi useri de aceiasi varsta cu aceieasi problema ca ar fi o perioada de dezvolatare si tot la fel exercitii zilnice regulate si in general un stil de viata sanatos.

Răspuns utilizator avertizat