| Alexandru7890 a întrebat:

Buna seara! Am 16 ani fumez dar m-am lăsat.De 2 zile am o tuse de nestăpânit și o durere in gat.Nu am luat nimic doar astăzi după 2 zile sirop de muguri de pin și brad și decasept și fluend extreme su ceaiuri. Poate fi cancer pulmonar sau doar o tuse din cauza fumatului sau raceala? Fumez de 2 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Continua cu siropul daca mai ai.
Daca nu mai tusesti, nu mai mergi la medic.
Ai facut bine ca ai renunțat la tigari, ca si de la ele tusesti.
Super,
Toate cele bune ❤️

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fi orice chiar plamani bolnavi, daca esti fumator avand inca plamanii nedezoltati la 14-15 ansiori.
Scuipatul de sange apare in ultimul stagiu al cancerului d eplamani, nu la inceput, nu cand sunt modificari celulare, atunci apare doar tusea aia persistenta.

| Alexandru7890 explică (pentru Violleta2022):

Pai și iau sirop și dacă trece e ok

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandru7890):

Recomand totusi o radiografie la plamani, fiindca plamanii unui copil de 14-15 ani, pentru fi usor afectati de fumat. Cu cat mai repede cu atat mai bine, ca de au aparut ceva modificari si plamanii sunt afectati este urgent nevoei de tratament.

| ioana748 a răspuns:

ACC si Tusocalm, impreuna sau separat.
Vitamina C, iei si trei o dată.
Este sezonul racelilor, se mai intampla.
Nu trebuie sa te sperii de la o banala tuse.
Ceaiuri calde cu lamaie si miere.
Ar trebui sa mergi la medic daca nu iti trece cu medicația fara reteta.
De unde pana unde ai scos cancerul pulmonar?
Insa, ai grija cu fumatul totusi. Macar bea lapte si hidratează -te corespunzător.
Sanatate si nu dezvolta ipohondrie, ca este nasol.

| Alexandru7890 explică (pentru ioana748):

Momentan iau un sirop de muguri de pin și brad. Daca nu se oprește iau Acc și Tusocalm

| ioana748 a răspuns (pentru Alexandru7890):

Bine, multa sanatate.

Mulțumesc mult! O singura întrebare mai am dacă iau sirop de muguri de pin și brad îl termin și tot nu vad nicio realizare trec pe Acc+ și Tusocalm? Iau d. abia de 1 zi sirop nu de alta ca nu îmi fac griji dar asa

Daca maine nu simti ameliorare treci pe pastile.
Seara linistita,

Nu mai tusesc deloc.Are rost sa merg la medic? Am lăsat de tot tigarile

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda, ❤️

Continua cu siropul daca mai ai.
Daca nu mai tusesti, nu mai mergi la medic.
Ai facut bine ca ai renunțat la tigari, ca si de la ele tusesti.
Super,
Toate cele bune ❤️

| Alexandru7890 explică:

Nu scuip sange nu îmi curge nasul nu respir greu.Doar o tuse de nestapanit

| Denisa83973q a răspuns:

Poate fi orice, du te la medic.Cel mai bine era să nu fumezi de la bun început pentru ca acum apar complicații.