| InsertName a întrebat:

Am 16 ani si am o problema. Joi dimineata am gasit un ganglion umflat la subrat si m-a durut, dar seara s-a micsorat si a 2-a zi a disparut. Sambata a aparut tot in acel loc un bob de mazare nedureros,care peste cateva ore s-a dus. Acum stau si palpez zona,dar nu pot sa diferentiez venele de ganglioni. Ma duc maine la doctor,dar chiar imi este frica sa nu fie cancer la san. Ciclul meu a intarziat, iar astazi mi-a venit un lichid maro si acum vad ca se tot decoloreaza. Poate sa fie ceva foarte rau? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Surugiu_Angelo_1995 a răspuns:

Sallut nu este problema trebuie sa ii lasi in pace si eu am avut... am fost la doctor si a zis ca nu e nici o problema e adolescenta succes.