E foarte greu sa ții piept cuiva atat de dezinformat precum parintii tai. Poate vreo 2 3 vizite la medicul de familie care sa aiba o discuție cu ei ar mai schimba ceva.
Cu toate astea daca esti o persoana sanatoasa si ai grija de tine vaccinul antigripal nu te ajuta chiar atat de mult.
As fi tare curioasa de unde ai aceste informatii? Ai studii in domeniu?
Nici eu! Dar se stie ca au fost eradicate o multime de boli cu ajutorul vaccinurilor.Nu ma intind prea mult.
Dar sa spunem ca mergi pe munte.Te musca un sarpe veninos. Daca ai noroc ajungi la cel mai apropiat spital si daca ai iarasi noroc iti face acel vaccin. DACA refuzi, ai putea da coltu'
Sau daca calci din intamplare intr-un cui ruginit, la fel.
Nu toti care au facut vacciuri au murit de tumori...ce idei iti vin!
E arma cu doua taisuri! Alegi sa mori din cauza vaccinului sau din cauza boli pentru care se face.
iei medicameente pentru anumita boala, dar citesti prospectul vezi ca are o multime de efecte adverse.Dar le iei ca nu ai incotro.Aici vorbesc de cei care iau medicamnte cu prescriptie medicala.
Ce ar avea de câștigat dezinformând voit? Mie mi se pare că e convinsă de ce spune.
Asta nu stiu.
Uite aici un raspuns pe care il ameninta pe unul ca va avea dosar penal chiar daca are permis valabil
https://www.tpu.ro/......sa-nu-mai/
Adica, serios cine e chiar convins de aceste informatii eronate? Sunt scrise asa pentru dramatizare
anonim_4396 întreabă: