Copiii care fac copii...
Dupa o logica anatomica, n-ar trebui sa fii insarcinata, dar niciodata nu poti sa stii.
Fa un test de sarcina la 21 de zile de la contactul sexual cu pricina si,daca-ti intarzie si ciclul,ai reusit.
E minunat sa ai un copil,sentimentul matern e indescriptibil,dar un copil nu e o jucarie,azi vreau un copil, maine nu-l mai vreau ca plange si nu ma lasa sa dorm, un copil e un alt om, esti responsabila cu viata ta pentru viata lui, intreaga viata.
Nu te grabi cu asta. Ai cu ce sa-l intretii? Ai un venit stabil? Prietenul tau are serviciu? Un copil nu se intretine cu aer. Are nevoie de mancare, de hainute, jucarii. Doar nu vrei sa-l faci si pe urma sa-l trimiti la cersit pe strada, ca tiganii?
Oki-uite cum sta treba -ca sa Faci un Bebe unii spun ca e usor -Uneori, alteori nu dar ideea e sa fi tu preagatit-Iubitu crezi ca e in stare si se vede de tine o Viata.Vezi sa nu fi manipulata si din astea ca nu e oki.Plus ca e greu de crescut -Habar nu ai cat costa numai necesitatile lui -Pampersi si Laptic plus ca trebuie sa ai faci Vaccinurile care costa, si inainte de asta trebuie sa stai numai pe la Doctori ca sa vezi cum evolueaza. Apar probleme si multe altele.Eu nu vreau sa iti schimb ideea ea e oki -Dar trebuie sa fi bazat -suna aiurea dar asa stau de fapt lucrurile.Trebuie sa aiba un loc de Munca el stabil si tot asa -Mi se pare aiurea sa ti-l creasca parintii si sa te plangi la ei ca sa ti-l cresti! Oki poti sa iti termini scoala -asta pentru cele care or sa sara in sus ca nu e asa -Ba DA poti sa faci si scoala si e oki -Numai sa fi sustinuta si tot asa!
Doamne! De ce atata graba? Tu ai macar habar cat de greu e sa cresti si sa intreti un copil?!
E prea devreme. Macar cand ai job si iubitul tau sa aiba sa va faceti copil dupa ce terminati facultatea. Daca o sa ai un bebe acum cere ajutorul parintilor. Bafta!
Eu zic sa iti faci un test de sarcina da poate ai ramas gravida nu stiu ce sa zic bafta! 1