| Lin_Mada_1997_pxQQ a întrebat:

Buna seara am 18 ani, aseara am iesit in club cu niste amici si amice si am baut vre o 7cocktail uri cu vodka si santal, vre o 3 pahare 250 ml de jack combinate cu redbull si vre o 12 beri heineken, m-am facut praf, m-am dus acasa pe la 4 m-am trezit la 8 cu atari de voma urate rau, am vomat de la 8 pana la 12, cu pauze,la un moment dat am vomat ceva galben si aveam un gust amar rau de tot in gura, m-am interesat putin pe net si cica este fierea, oare este ceva grav? Sa ma duc la un control sau?
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Du-te la psihiatru, ca ai probleme de control. De banii aruncati pe alea nici nu vreau sa ma gindesc, e clar ca nu bei pe bani munciti de tine. In alta ordine de idei, nu e grav. O sa iti treaca.

| DarthNiger a răspuns:

Ar trebui sa iti cunosti limitele, la 18 ani esti in crestere si alcoolul in cantitati mari poate sa dauneze foarte grav mai ales pentru cineva de varsta ta, nu mai spun de energizant, ai avut mare noroc ca ai scapat doar cu atat, puteai sa fi patit ceva mai grav, iar in legatura cu fierea, o sa iti treaca dupa ceva timp.

| Blueberry8 a răspuns:

Hai ca deja ne vrajesti cu atata alcool pe capul tau! La un control la cap, poate, da!