| Adrian_Paraschiv_1993 a întrebat:

Buna seara am 18 ani si de 1 luna ma confrunt cu o problema serioasa am fost la spital de multe ori am facut tot felul de analize dar nimica chiar nimica, am avut o tulburare digestiva si am loat niste pastile metoclopramid, si dupa mi se taiase respiratia respiram foarte greu m-am speriat nu aveam stare tremuram de frica. si acuma tot la fel nu imi ajunge aierul casc des. am limba putin alba, si mai ma inteapa prin spate prin maini, daca vad ceva sau daca vad ca imi apare ceva pe mana de exemplu ma sperii zic `ce e aceasta ` mi-e frica de moarte nu stiu, cand am fost sa-mi ia sange pentru analize am inceput sa tremur dupa ce mi-a loat sange gata eream ca si nou am si ameteli, tulburari de vedere, de echilibru am vederea incetosata... va rog frumos ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac am facut analize si mi-au iesit bune dar nu inteleg... ce pot sa am crying( va rog frumos astept un raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai niste crize de panica. Problame ta este strict psihologica, trebuie sa mergi la un psiholog sau psihiatru.

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru Brigaela):

Si o sa-mi dea sa iau un tratament ceva?

| Brigaela a răspuns (pentru Adrian_Paraschiv_1993):

Nu stiu, poate o sa faci doar psihoterapie.

| Oana92 a răspuns:

Anxietate, probabil faci si atacuri de panica. Mergi la psiholog pentru evaluare si recomandari. Sanatate!