| Ionuțbran9 a întrebat:

Bună seara! Am 18 ani şi nu am sărutat "franțuzeşte" până la această vârstă,deoarece frenul meu lungual (în limbaj popular "ața limbii")nu mi-a fost tăiat la naştere şi nu pot scoate limba! Am auzit de existența unei operații de tăiere a frenului,o aşa numită "frenectomie",însă nicăieri n-am găsit destule informații despre implicările acesteia,despre preț,despre locul unde ar putea avea loc, cam nimic.Am pus această întrebare,în speranța că mă va auzi cineva, care lucrează în acest domeniu sau a trecut printr-o asemenea experiență şi-mi va da nişte detalii mai concise şi mai clare despre această operație.Vă mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu despre copiii mici, care nu au acea ata taiata, nu pot vorbi.
Poate la tine nu este acelasi lucru despre care vorbesc eu.
In principiu ar trebui sa mergi la medicul de familie sa ceri o perere sau daca nu ai medic de familie, ai putea sa consulti un medic chirurg. De durere nu cred ca ar trebui sa iti faci griji pentru ca in ziua de azi, se foloseste anestezic pentru orice iti creaza o jena.
Cred ca interventia este una f simpla.
Nu mai sta pe ganduri si mergi la doctor happy Bafta!

| Ionuțbran9 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc frumos, dar tot sunt bulversat... unde pot merge? Adică la spital? sau există vreun caninet special? şii, cât costă?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionuțbran9):

Pai daca ai medic de familie, nu te costa nimic pentru ca iti da trimitere iar daca vrei sa mergi fara, trebuie sa mergi la un medic chirurg

| AdrianVoicu a răspuns:

Ce nu face om pentru o zabaleala ca lumea laughing))

Întrebări similare