| vld667uaj a întrebat:

Buna seara! Am 21 de ani.
As dori sa ma ajutati cu niste dureri in piept. In urma cu o luna am avut un virus (raceala) de la care ma dureau membrele, pieptul si spatele. Am scapat de aceasta raceala. Acum de o saptamana am o jena in piept (apasare) constanta si uneori si durere in capul pieptului care se mai intinde si spre brate Uneori stangul, alteori dreptul.
Tin sa mentionez ca in ultimele 5 luni am facut ecografie cardiaca si holter 24 de ore si nu s-a detectat nicio problema. Nu stiu de la ce ar putea fi sau cum as putea sa scap de ele.
Va multumesc frumos daca veti putea sa ma ajutati cu vreun sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vatadezahar24 a răspuns:

Bună seara! Eu am avut simptomele pe care le ai tu când am avut reflux gastroesofagian. Intreabă medicul la care ai fost care poate să fie problema. Dacă acesta nu te lămurește, mergi la medicul de familie, el știe unde să îți facă trimitere

| vld667uaj explică (pentru vatadezahar24):

Multumesc frumos!

| vatadezahar24 a răspuns (pentru vld667uaj):

Nu ai de ce să imi mulțumești!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca ai inca o problema cu plamanii.
Analizele de plamani facute acum 5 luni nu sunt relevante, chiar sunt inutile, dupa raceala de acum o saptamana.

Incearca sa te hranesti sanatos, sa dormi mult de la ore de noapte incepand cu ora 9-10 seara si sa iei intaritoare de imunitate, ca sa-ti cresti imunitatea si sa-ti refaci sanatatea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sfatul e sa mergi la medic si sa nu te lasi pana cand nu afli ce este.Userii de pe TPU nu stiu mai bine decat medicii care invata si practica atatia ani.

| vld667uaj explică (pentru dullcat):

Corect. Sigur o sa merg. Ma gandeam ca poate mai dau de cineva care a trecut prin asta si vad mai multe variante, inclusiv cea a medicului care va conta cel mai mult. Multumesc frumos pentru raspuns.