| browneyes22 a întrebat:

Buna seara, am 23 de ani si de un an la un control ginecologic am descoperit ca am fibrom. La inceput avea 1.7 cm, dupa vreo 3-4 luni mi-a spus medicul ca are 2.1 cm, de curand nu am mai fost la consult pentru ca am de gand sa incerc si la alta clinica sa vad ce imi spune acolo. Specific ca medicul la care am fost mi-a spus sa nu imi fac griji, dar am urmat 5 tratamente de atunci si nu am vazut nici un rezultat. Am perioade cand ma si doare locul unde mi s-a spus ca este fibromul. Inca nu am copii, dar imi doresc cel mult pana in 2025 sa raman insarcinata. Am cautat pe diferite site-uri si am vazut ca se poate si extrage, nu neaparat prin operatie. As vrea un sfat din partea celor care au trecut prin asta sau au ceva cunostinte despre aceasta problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

A trecut mama prin așa ceva. Ai câteva variante, chiar și laparoscopic. Mama deja era în vârstă și a fost recomandat să i se facă histerectomie.

Sfat: nu aștepta să se facă mai mare dacă nu trece cu tratament.

| browneyes22 explică (pentru Frank51):

Multumesc pentru sfat, am sa tin cont

1 răspuns: