| Carabulea_Luminita_1998 a întrebat:

Bună seara, am 24 de ani si de doua zile cand fumez ma ustura in piept, am incercat din nou azi si ma ustura si în gat numai cand fumez, are cineva o idee ce înseamna asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Renunță definitiv la fumat, o sa i ti distrugi plămînii, acesta este un semnal de alarma pe care corpul tau ti l transmite te ustura in piept si in gît, gata opreste tigarile daca nu vrei sa faci cancer laringian sau pulmonar.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti alergica la tutun sau ca-ti afec rau fumatul, ata este clar, odata ce corpul tau iti arata clar ca nu-l suporta.

| RobertMoon a răspuns:

Schimba tigarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o mica pauza

| MihaiSpeedster a răspuns:

Fă-ți un test covid. Poate ai virusul, cu simptome foarte ușoare, și cum el afectează plămânii si căile respiratorii, ar putea să fie cauza usturimilor tale. E foarte neobișnuit să ai usturimi în piept, deci ideea cea mai bună ar fi să mergi la doctor, totuși.

| StripperRaoul a răspuns:

Da... pai ai o iritatie mai ast cateva zile si gata trece

| SamsungElectronics a răspuns:

Eu ați spun să renunți la fumat, nu este bine ce faci.

| user8281946193 a răspuns:

Daca esti alergică la praf sau polen s-ar putea de asta sa fie