Mie imi miroase a bronsita. Sau pe acolo.
Ala ti-a dat ibuprofen si paracetamol sperand ca o sa te vindeci singur.
Dar se pare ca nu e cazul tau.
Din nou la doctor pentru antibiotice.
Poate nu are legatura cu fumatul, ai luat o viroza. Suge o bobita de propolis ca pe guma si vezi aici -
http://www.csid.ro/......-11379076/
Nu cred că e vreo problema. Acele siropuri ajută expectorația. Paracetamol îți calmează suferința. Nici una nu vindecă. Dacă e virus, se vindecă de la sine.
Asta era treaba doctorului.
Cînd mai ai necazuri poți întreba de medicamente la farmacie, pentru că acolo primești și sfaturi.
Sănătate!
O prietena are la fel doar ca ea fumeaza de foarte tanara. De curand a ramas insarcinata si nu vroia sa afecteze sarcina asa ca s-a lasat de fumat. A patit exact la fel. S-a dus la farmacie si a cerut nicorette spray. Nu stiu daca in Anglia gasesti dar ar fi bine macar sa incerci. Dupa ce a cumparat spray-ul tot a tusit primele 2 zile dar dupa aia gata. Acel medicament te face sa te opresti din tusit+ te ajuta sa te lasi de fumat. Cand esti stresat (majoritatea oameniilor fumeaza din stres) si ai nevoie de o tigara, da-ti un spray in gura si iti trece.
Asta se intampla cand brusc te lasi de fumat, deoarece din plamani se elibereaza toate formele negative de cand fumai, nu trebuie sa te sperii, va trece de la sine!