Acel tusit poate sa fie ceea ce este denumit generic tusea fumatorului, faptul ca si vomiti poate fi si in legatura cu reflux-gastric, adica ceea ce au persoanele care sufera de gastrita
Evident ca poti avea si probleme la plamani!
Este cazul sa renunti la fumat si sa mergi la un medic, sa urmezi un tratament, sa iti cureti plamanii nefumand.
Eu am fumat si mai mult de 10 ani, am simtit ca si tine o durere si apasare in plamani intr-o zi, am zis stop, m-am lasat definitiv!
"fumez de multi ani aproximativ 10 ani... tușesc pana vomit...Ce ar putea fi si ce ar trebui sa fac"
Hai măi Alex mamă că știi și tu ce ai de făcut
Cred că este destul de evident ce ar trebui să faci
1) să mergi la doctor
2) să nu mai fumezi
Doar că nu o să faci asta.
Lasă fumatul de tot nu mai fuma ca o să faci cancer la plămâni deja ficatul tău este scrum nu-ți mai distruge sănătate și lasă fumatul de tot ca poți face cancer și la gât și rămâi fără voce tu îți dai seama 10 ani de fumat ce înseamnă? Normală ca poți face toate bolile poți face și diabet și hepatită poți să-ți distrugi structura osoasă și încă cât rău 100%la100% poa să-ți facă fumatul cum nu poți fi conștient de astea?
Sa o lasi mai usor cu fumatul, daca nu poti sa te lasi de tot, macar fumeaza cat mai putin, nu se stie cauza daca din cauza tigarilor sau nu ti se intampla chestiile astea, dar si tigarile dauneaza, mai bine mergi la un doctor