| Iustin15 a întrebat:

Am aflat de curand ca am o problema in legatura cu mintea. De ex: Cand sunt intr-un grup de 4 persoane si vorbim, eu ma pot detasa foarte usor de discutiile care se tin si ma inchid in mine/propria gandire ca si cum nu as mai exista printre ei. Ei ma pot jgnii in momentul acela si sa ridice vocea la mine, in momentul ala intru in panica si nu ma mai pot trezii la realitate pentru cateva minute. Ei ar putea face orice in preajma mea fara sa imi dau seama. De parca as intra intr-un bruiaj. Faza este ca nu imi dau seama de cele intamplate de cat peste cateva ore zile luni ani. Am trecut prin multe chinuri de cand eram mic, suportand tot felul situatii inumane in familie. (Certuri batai)
De ce boala pot suferii? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| christall a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la un doctor sau de ce, la mai multi pentru un diagnostic corect. Incepe cu un psiholog. De fapt nu imi dau seama daca ce ti se intampla este voit sau ti se intampla involuntar.

| Nevroza a răspuns:

Asa iti este poate caracterul(altul e mai calm, altul mai impulsiv), poate combinata si cu o timiditate. Acesta nu se poate schimba dar se poate modela. Incearca sa fii stapan pe fortele tale, simte-te bine in pielea ta iar daca acel grup nu apreciaza, gaseste un anturaj cu care te poti asocia, sigur gasesti un prieten macar cu care ai ce discuta. Asa is si eu dar am inceput sa ma doara undeva de parerea celorlalti si ma simt mai bine.

| Nevroza a răspuns:

Poti sa suferi si de fobie sociala

| Iustin15 explică:

Daca nu ma detasez de ce este in jur, pot prevenii acea situatie.