| Adriana6799nh a întrebat:

Bună seara.Am alunecat în cadă și am dat cu tâmpla fix de colțul căzii.Impactul a fost destul de mare, nu îmi curge sânge, în schimb am un cucui.Nu am amețit imediat după căzătură din câte rețin.Sunt conștientă.Îmi e frică să nu se fi declanșat ceva în interior.Primele 72 de ore voi fi atentă la simptome.
Voi ați pățit așa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Exagerezi. Dacă ai fi declanșat ceva probabil ca îți pierdeai conștiința

| Violleta2022 a răspuns:

Daca dadeai cu timpla de coltul cazii, erai deja lesinata sau moarta, dar cum esti acum pe internet, bine merci scriindu-ne, este doar un simplu cucui, pe craniu.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca dadeai cu timpla de coltul cazii, erai deja lesinata sau moarta, dar cum esti acum pe internet, bine merci scriindu-ne, este doar un simplu cucui, pe craniu.

| Adriana6799nh explică (pentru Violleta2022):

Iartă-mă, ce relevanță are?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Stai linistită nu s-a intamplat nimic, pe viitor cumpăra ti de la Dedeman sau Jysc covoras de pus in cadă sa numai aluneci, este un material special care te va proteja, sanatate multa, ce varsta ai?