| minirollo a întrebat:

Buna seara,am auzit ca unii oameni se sinucid pur si simplu tinandusi mainile ma refer partea aceea unde sunt venele, cateva ore non stop sub apa fierbinte este adevarat chiar se poate murii asa?

Am auzit ca cica daca faci asta pur si simplu mori la un moment dat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Nu am incercat ca sa stiu.Dar multi oamenii au murit in acest fel.

| BiuL a răspuns:

Nu.

| Fatamuntilor a răspuns:

Faci cumva vreun studiu pentru scoala privind metodele de sinucidere?
Banuesc ca esti inca adoloscent.Esti un tanar sanatos, fara griji/ probleme majore.Cu totii am trecut prin dezamagiri in dragoste, dar asta nu insemna ca trebuie sa ne luam viata.Mai sunt fete/ baieti.

| Felys a răspuns:

Cine rezista tu sa stea cu mainile in apa fierbinte,crede-ma ca cine vrea sa se omoare gaseste cai mai putin dureroase,nu se tortureaza inainte, prefera sa moara fara chinuri, daca te referi ca isi taie venele si apoi le baga in apa, asta e altceva, dar cu apa fierbinte nu am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, iar ti-ai adus aminte de panarama aia de fata? Se vede ca nu mi-ai citit raspunsul

| IulioNagato a răspuns:

Minirolo este dubios ce intrebi...:0

Se poate muri prin pierdere de sange in exces adica daca ai pierdut 2 litri de sange in acele cateva ore, da se poate muri prin amortirea zonala a corpului adica pe rand unele parti ale corpului care numai contin sange sunt "lemn" si nu le mai simti.