| Robotzzzi a întrebat:

Bună Seara.Am avut 2 atacuri de panică Intr o oră.a mai pățit cineva? Cum le ați tratat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
26 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atacurile de panica sunt tratabile cu succes la medicul psihiatru, cu medicatie si terapie.
Santate maulta!

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai trebuie sa identifici cauza si sa o elimini. De ex daca tie iti e frica sa nu lesini (e doar un exemplu, ca am auzit cazuri) trebuie sa te gandesti ca nu o sa patesti asta. Si daca patesti, ce se poate intampla? Si astfel o sa scapi de aceasta teama. Stiu ca e complicat dar asa functioneaza, majoritatea fobiilor si anxietatilor se trateaza prin terapie prin expunere si schimbarea modului de a gandi.
Eu am avut o perioada nasoala din viata mea cand faceam atacuri de panica pentru ca imi era teama sa ies afara din casa si sa stau singura. Psiholoaga mi-a zis ca pana nu fac lucrurile astea nu o sa ma vindec. Si asa a fost. Dar totul trebuie facut treptat

| TimberWolf a răspuns:

Magneziu, B-uri, psihoterapie.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să fii o pradă a emoțiilor. Ca să eviți atacul de panică.

| Mindfulness a răspuns:

Eu pățesc mereu când ies din casa laughing am agorafobie e mult mai era decât tulburarea de panica.
Nu poți să le controlezi, in unele cazuri ți le induci chiar tu fiindcă așa ți-ai învățat subconștientul sa gândești mereu negativ și da vezi mereu negru in fața ochilor.
Exercițiile de respirație Wim Hof sunt eficiente, cauta pe YouTube și pune repede in practica.
In rest tratament anxiolitic daca situația e gravă și psihoterapie cognitiv comportamentala.

| iHATEIDIOTS a răspuns (pentru Mindfulness):

Pot fi controlate.

Pot fi eliminate daca persoana are voința.

Comportament ul tau poate fi rezolvat cu o gândire opusa.

Exercitiile de respiratie nu are rost daca mintea ramane la fel.

| Mindfulness a răspuns (pentru iHATEIDIOTS):

Pot fi dar nu fără psihoterapie, nu are cum că nici nu știe ce ii cauzează și de ce are problema cutare. Am eu de multi ani anxietate am studiat psihologia, am citit ogramada de cărți și tot nu pot sa o controlez! La psiholog nu am fost. El daca nu o să meargă la psiholog o sa pățească că mine sa se lupte de ani de zile cu așa ceva și să fie bolnav ca in prima zi! Tratamentul de altfel nu vindeca nici o boala psihica. Doar el se poate vindeca dar fara psiholog nu o să știe cum că nu înțelege mecanismele atacurilor de panica și de la ce provin și cum să combată anxietatea sau atacurile de panica. Prin voința nu o să facă nimic și eu am voința ies afară și când ies ma rupe agorafobia. Fără psiholog așa o să rămână și el și restul.

Psihologul il invata sa se descurce singur. Opreste te sa înveți oamenii sa depindă de cineva

Pai trebuie sa își reautoeduca tiparul de gândire dar tot un psiholog îl va ajuta singur nu o să poatăwinking

O gandire care se lasă condusa asa duce la tratamente pentru probleme psihice.Rezolvata de la început se incheie usor.

Ți se pare că se poate descurca singur? Daca era așa nu mai posta întrebarea! Ai văzut tu pe cineva să se vindece sau sa fie bine fara psiholog sau psihiatru? Aici nu e cazul, dar daca face des e clar că nu poate singur. Nu mai te da deștept că nu e cazul!

| ninuku a răspuns:

Incearca sa fii cat mai relaxat, nu te mai gandi la asta, cauta sa-ti ocupi timpul cu ceva, gaseste-ti un hobi ceva, dar in primul rand sa faci cateva sedinte cu un psiholog, iti zic din proprie experienta, dupa 3 sedinte nu mai am probleme, dar asta depinde de fiecare persoana in parte.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Nu am avut.Incearca sa iti revii si sa iti aduni gandurile sa intelegi situatia cum sa scapi din ea

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Scrie un jurnal.Cauta forme de terapie: hobby sau cursuri. Evita lucrurile care iti aduc anxietate si invata sa lupti impotriva lor.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Cand ai anxietate sau depresie cere sfaturile celor apropiati pentru a intelege mai bine

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Cumpara ti sau adopta un caine sau un animal.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Fa niste cursuri care sa te faca sa ai incredere in tine.Cursuri in care sa interactionezi cu oameni public sau un sport.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Roaga te la Dumnezeu Iisus Hristos Maica Domnului invata sa ai încredere in tine ca te poti baza pe tine in situatii.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

De fiecare data riposteaza nu lasi situatia sa controleze gandurile emotiile

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Psihologul invata oamenii să se descurce singuri nu sa stea cu voi toata viata ca nu sunteti capabili sa ascultați

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Nu ascultati de oameni ca cel care a vrut sa se contrazica cu mine.In cele mai multe cazuri vor muri cu problema accea tot din vina lor nu al altora.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Oameni ca ei doar imping te altii sa isi piarda speranta si sa isi faca alte mii de probleme

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Ajuta psihologul dar persoana se vindeca ca a vrut sa se vindece si asculta si vor sa se schimbe prin multe modalitati