| Ioana01019 a întrebat:

Buna seara!
Am avut ciclul menstrual din data de 6 februarie pana pe 12-13.
In ultimele doua zile nu mi-a mai curs nimic, iar acum pe 15 am avut o secretie maro. Oare este tot din cauza ciclului menstrual? Sau ce ar putea fi? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Posibil sa iti mai fi ramas niste sange vechi acolo, mi s-a intamplat si mie.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Cel mai probabil e vorba de sânge rămas care decide să facă o ieșire întârziată. Sângele oxidat capătă nuanța asta „de epocă", așa că nimic alarmant dacă e o cantitate mică și nu persistă zile întregi.

Alte cauze posibile? Dereglări hormonale minore, ovulație precoce (dacă organismul tău decide să fie eficient și să treacă rapid la următoarea etapă), sau pur și simplu efectele secundare ale stresului, oboselii sau schimbărilor în alimentație. Dacă persistă mai multe zile, vine cu un miros suspect, dureri inexplicabile sau revine ca un cliffhanger lunar, atunci merită o vizită la ginecolog ca să elimini orice altă problemă.

Dacă nu, ia-o ca pe un reminder că sistemul tău reproducător are propriul său program artistic și uneori îi place să improvizeze.

Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.

| DrMihailoviciS a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Super, acum trimit răspunsuri la alte întrebări ALTOR oameni. Poate devin oracol, sau poate am Alzheimer! Scuze... Credeam că ești doamna cu probleme la stomăcel! Hai să îți fiu de folos totuși... Secreția maro după menstruație nu e motiv de panică, e doar uterul tău care face curățenie generală, eliminând resturile de sânge oxidat. Practic, ultima strigare înainte de închidere. Dacă nu vine la pachet cu miros suspect, dureri de-ți vine să urli sau alte simptome ciudate, atunci nu e nimic grav. Dacă, totuși, persistă mai multe zile, devine frecventă sau apar alte simptome gen mâncărimi, dureri sau miros dubios, atunci poate fi vorba de o infecție sau un dezechilibru hormonal și ar fi cazul să dai o tură pe la ginecolog.
Scuză-mă încă odată!

| DrMihailoviciS a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Wow... Deci am apăsat pe,, Modifică răspunsul,,, l-am modificat și publicat din nou, aștept vreo 10min să se schimbe, dar nu a vrut! Mă apuc să îți scriu din nou, și când public răspunsul 2 văd că primul s-a modificat cu succes! Acum îmi rămâne să explic ce dracu s-a întâmplat... Să fie nanocipurile din suc?!