| ioana00000 a întrebat:

Am avut o menstruație sacadate 2zile da 1 nu, 1da una nu si inca 1 da. Dupa asta am avut scurgeri maronii (crem/bej) si țin a preciza menstruația mi-a fost neagră. Acum ultima data mi-a venit mai repede cu aproximativ 10 zile, dar normal. In schimb am frecvent dureri de ovare! Cam ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ti-ai inceput viata sexuala? esti racita? ai urmat/faci un tratament antibiotic? poate ai o infectie.
Toate aste dauneaza, asa ca, cere sfatul mamei tale si ea va sti ce are de facut.
O vizita la medic nu dauneaza nimanui!
O zi buna:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-ne cati ani ai, de cat timp ai menstruatiile sa ne facem o idee.in orice caz daignosticul corect il gasesti la medic.Aici sunt doar pareri, multi pot da un tratament care ti-ar putea face rau.

| George_Gr_1995 a răspuns:

O să mori