| Lin_Mada_1997_pxQQ a întrebat:

Buna seara, am baut in seara asta vreo 4, 5 beri mici de 33, m-am dus cu mai multi la un amic am mancat niste mici si cate o felie de pepene, dupa m-a sunat prietena mea sa ma duc la ea, m-am dus la ea am facut s.x 20 minute si dupa m-am pus la somn cu ea si deodata am simtit o usturime in penis, oare de la ce sa fie? Am 18ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Esti sigur ca ai facut sex cu prietena? Poate ai facut cu mobila si te-ai iritat. Trebuia sa lubrifiezi mobila inaintewinking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar daca faceai sex fara sa faci nimic din ce ai zis inainte, mai puneai intrebarea asta?
E probabil o usturime care se trage de la actul sexual, ceva ce se poate intampla, nu de la alimentele consumate.

| Skidoo a răspuns:

In cazul in care te-ai auro-satisfacut inainte si dupa ai facut sex, e normal sa simti o usturime. Stai linistit nu-ti cade sau ceva de genu?