| SaVinaVara a întrebat:

Buna seara! Am dureri/arsuri in centrul abdomenului, sub coaste... in aproape fiecare dimineata de doua saptamani
Sa fie ceva la stomac? Sau altceva?
Nu-s foarte puternice, dar ma tin treaz... apar in jurul orei 6 si tin pana la 6:30
In aceste momente incerc sa-mi gasesc o pozitie in care sa ma linistesc si intr-un final chiar dispar.

Vad ca au aparut si in seara asta, asta-i nou. Cam dupa ce am mancat

Singurele lucruri nesabuite pe care le-am facut inainte de a aparea aceste dureri ar fi cam mult alcool si 2-3 lamai mancate ca pe portocale in decurs de cateva zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

De la alcool cel mai probabil. Du-te la medic. E stomacul. Cel mai probabil ai prea mult acid

Răspuns utilizator avertizat
| Cresta a răspuns:

Alcoolul, bata-l vina! Mergi rapid la medic. Poate stomacul, dar mai degraba ficatul.

| Kufu95 a răspuns:

Ai băut prea mult.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul gastroenterolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| natur a răspuns:

Lamaia mancata ca portocala si in cantitati mari poate cauza astfel de dureri. Alcoolul (mai ales cel de proasta calitate) de asemenea. Vezi si aici: https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/gastrita-si-alimentatia