| user00099678 a întrebat:

Bună seara! Am dureri la nivelul picioarului stâng, dureri aproape de brațul stâng, la nivelul capului și am o respirație lentă, plus nasul puțin înfundat. Ce poate fi? M-aș bucura mult să îmi răspundeți la întrebare în mod civilizat. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, Deci dureri la piciorul sting si brat este reumatism datorită schimbarilor vremii plouă nori etc, poti lua un nurofen, iar nasul infundat este o raceală deci incearca fervex coldrex poate ai si febră? Esti fată? Ce varsta ai? Multa sanatate.

| user00099678 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc frumos! Da, sunt fată și în curând împlinesc 15 ani. Dar totuși îmi simt fața caldă.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru user00099678):

Posibil ai răcit

| user00099678 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu știu. Dar mi-am pus în zona frunții un mini prosop cu apă călduță și oțet și Mi-am pus două straturi de șosete, tot așa, cu apă călduță și oțet. Am pus pe un strat apa și oțetul, după care am acoperit cu încă o pereche de șosete.