| mariacorina74 a întrebat:

Bună seara! Am făcut analizele(secreție col uterin), iar în urma acestora am fost diagnosticată cu streptococ agalactiae(Grupa B).
Eu de ceva timp am simptome, precum: usturime la urinare, ce persistă mult timp, disconfort în timpul somnului, rareori mâncărime.
Doamna doctor mi-a prescris ovule cu amoxicilina si acid clavulanic de 500 mg. Dar la primele 2, am stat intinsa mai mult de 2 ore și nu m-am putut abține sa ma duc la toaleta și posibil sa fi eliminat substanța respectivă, deoarece am avut o secreție maroniu-galbuie. De asemenea, urocultura este asa: Examen microscopic
preparat nativ si colorat Gram si Giemsa Rari coci Gram pozitivi, izolati si in perechi
Celule epiteliale poligonale Relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde Absente
Celule cu aspect de clue-cell Absente
Leucocite Rare
Hematii Absente
Trichomonas vaginalis Nu se observa
Levuri Absente
Flora microbiana Rara flora lactobacilara
Ce pot face, deoarece am început cura cu ovulele, sunt în a 2 a zi și încă nicio schimbare? Va mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai rabdare, schimbarile vor apare peste cateva saptamani, ca nimic nu functioneaza peste noapte!
Termina tratamentul corect si strict igienic, iar dupa 2-3 saptmani de al terminarae tratamentului, repeti analiza de secretie ca sa vezi daca esti vindecata, sau mai necesita inca o doza de tratamnet.
sanatate multa!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim nu suntem doctori, mergi la doctorita care ti a dat tratamentul ea stie, tu ce varsta ai?

| Nirvanaaa a răspuns:

Tine-te de tratamentul doctorului.
Ai doar 2 zile, nu apar cine știe ce schimbări intr-un interval așa de scurt.