| Hatethatiloveyou a întrebat:

Buna seara, am facut in coltut buzelor, un fel de herpes e mic abia se vede, cred ca e. nu ma doare, dar il simt. Intrebarea este, se poate ca prietena mea sa ma fi inselat? Nu am baut dupa nimeni zilele astea, iar azi nici nu m am intalnit cu ea, doar ieri. Ideea e ca s-a comportat putin ciudat azi si ieri. Sau e mai probabil ca mintea mea bolnava sa inteleaga ca m a inselat pentru ca mi a iesit o buba in coltut buzelor...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu as pune banii pe mintea ta bolnava si nu cred ca as pierde,herpesul este confundat foarte des cu aftele,de exemplu.
Sincer,nu stiu cum ti-o fi venit sa faci o asemenea legatura,mai bine te-ai ingrijora de echilibrul sistemului tau imunitar care a scos virusul din starea lui latenta si l-a activat,sau cauta pe net sa afli si cauzele secundare care duc la aparitia herpesului(temperaturile scazute, raceala sau gripa, dereglari hormonale,alimente care-ti pot provoca alergii,consumul excesiv de alcool,expunere la radiatii ultraviolete,o extractie dentara,etc.).
Cat despre prietena ta,intreab-o inteligent si afla cauza comportamentului ei "putin ciudat",desi daca tu gandesti in felul in care o faci,ai suspiciunea in sange si nimic nu te va convinge.
Fii mai relaxat si cauta sa ai mai multa incredere in tine, iubita ta nu e un obiect care iti apartine, n-o posezi, se presupune c-o iubesti!
Si mai degraba faci o vizita medicului de familie si un set de analize, ti-ar fi mai de folos decat sa-ti imbolnevesti sufletul cu mii de banuieli si ganduri negre!
Multa sanatate!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu vad nici o legatura. DACA ce ai tu e herpes ( e un virus si nu are legatura ci inselatul), stai linistit.
Chestia cu inselatul....nu stiu ce sa zic.

| Pitzipoanca a răspuns:

Esti paranoid. Ai nevoie de un medic psihiatru.

| MrAnderson a răspuns:

Pai...ea are? happy
De obicei se ia de la cineva care are deja, nu exista doar purtator.
Se putea sa-l iei din multe locuri, de pe un pahar folosit, spre exemplu.
Cred ca esti cam iude de gelozie, asa.

| BSwwatch a răspuns:

Da,te-a inselat, da nu-ti fa griji. daca hepesul a fost mic si respectivul la fel de mic a fost. Dupa cum ai spus..ai doar o minte bolnava. Daca-ti aparea un furuncul pe fund...ce-ar mai fi facut saraca fata laughing

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Judeca un pic, si documenteza-te ca nu te doare. uite un exemplu : http://lucyvisinescu.wordpress.com/......i-remedii/

Nu stiu ce relatie ai tu cu prietena ta, dar este jenant sa o suspectezi pe ea in cazurile in care iti iese o mica buba pe undeva.
Si daca faceti sex CU prezervativ, nu prea ai de ce boli sa-ti fie frica.
Te-am tzucat.

Răspuns utilizator avertizat
| Rockafellas a răspuns:

Salut. E posibil orice dar nu face nimic pana nu ai dovezi clare, se poate sa te fi inselat. Noroc

| JustMeRazvan a răspuns:

Frate daa ea n-are herpes n-are cum sa ai tu deci nu te inselat si daca te-a inselat al prinzi pe ala si ai rupi gatu laughing