Sigur ca are sens sa iei tot, fiidca-i o infectie urata, care se extinde si-ti afecteaza tot aparatul reproducator si nu scapi prea usor de ea.
Atentie: partnerul tau de sex trebuie sa faca si el tratamentul, ca altfel te reinfectezi de la el.
Oricum, pana la vindecarea completa, sexul este interzis.
Sanatate multa!
Mulțumesc! Nu mi face rau atâtea ovule?
Nu iti fac rau, dimpotriva, te vindeca, deoarece acele ovule iti sunt date sa elimine infectia grava pe care ai luat-o, fara acest tratament facut cu foarte mare seriozitate si complet, nu te vei vindeca.
Retine: barbatul cu care ai sex trebuie sa faca si el tratamentul complet, ca sa nu te reinfecteze.
Bună!
Dacă medicul așa ți-a recomandat, este bine să respecți recomandarea lui, pentru o vindecare completă.
Multă sănătate!
Prima data nu vazuse ca îmi ieșise tricomonioza, mi-a spus doar ca nu am flora vaginala și de aceea am probleme, și mi-a dat acele ovule, după aceea am mers a doua zi din nou cu analizele pentru ca eu am vazut ca scria și tricomonioza și mi-a spus ca să iau zifex ovule și metronidazol pastile, și eu am întrebat dacă mai bag și ovulele polygynax, și mi-a zis ca nu strica. De aceea ziceam sa iau decât pastilele și zifex ovule
Mario1996 întreabă: