| Kogaion a întrebat:

Buna seara, am fost acum o luna la doctor pentru o consultatie cu trimitere, maine trebuie sa merg din nou. Stiu ca mi-a zis data trecuta ca am dreptul la 3 consultatii prin trimitere si mi-a zis ceva de genul ca data viitoare nu mai trebuie sa vin cu aia, acum am uitat la ce s-a referit, la cardul de sanatate sau nu mai imi trebuie trimitere si pentru maine, eu fiind deja inregistrat. Stie cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca au trecut 30 zile trebuie alta trimitere. In termende 30 zile ai dreptul la 3 trimiteri dar daca depasesti platesti si nu-i problema. Cardul de sanatate trebuie sa-l ai mereu la tine. Daca nu ti-l cere este altceva. Este treaba lui desi corect ar fi sa inregistreze operatiunea pentru ca este vorba de cazierul tau medical.

| Kogaion explică (pentru Salontanul):

Acum am inteles, cred ca s-a referit ca nu mai am nevoie de trimitere. Nu mai tineam eu minte exact ce mi-a spus, multumesc frumos pentru raspuns.

| Salontanul a răspuns (pentru Kogaion):

Multumesc si eu! Da! In termenul de 30 zile nu trebuie alt bilet de trimetere daca mergi pentru aceeasi boala.

| Kogaion explică (pentru Salontanul):

Da, e doar o mica problema dermatologica.

3 răspunsuri: