Din atata lucru nu te duci la medic, ca nu ai nimic, doar febra musculara.
Sa pui mana sa mergi zilnic mai mult, sau safaci sport, ca sedentarsimul iti face acest lucru.
Ai fost la colondat ce, flori de marl, florile dalbe? Uite si tu, iarna flori de mar, de unde? Colindele alea vorbesc de flori iarna amiaza mare, ai vazut tu iarna flori, pomii sa infloreasca?
Acu urmeaza sa mergi cu plugu, sa ari si sa semenei unde ati vazut voi ca se ara iarna sau se seamana?
Asa ca mergeti la primavara incolo cand se fac lucrarile astea, nu iarna.P[rivara infloresc si pomii, se seamana, ase ara.
Picioru de aia te doare, ca te-ai dus sa ari iarna amiaza mare .In sf sa lasam semanatu sa vorbim de durere.
Asteapta, daca te tine mai mult de 2 saptamani, si tot te doare, mergi apoi la doctor.
Poate acum ca ai mers 7 ore cit spui, nu prea ai facut miscare inainte, poate ai ceva trecator.
Da-te-n p l m cu mișto ul tau
Tu ai cerut sfaturi, asa ca accepta ce scriu oamenii.Nu e nimic misto cum spui, este adevaru. Unde ai vazut tu flori de marl unde ai vazut tu ca oamenii seamana si ara iarna, sa zici ca ai fost cu plugu cu flori de mar si de prun
Asta elegat de colinde.Restu te plingi ca un copil de gradinita, stai nu faci nimic, apoi mergi si tu la colindat si deja te dor toate cele, esti deja distrus
Ce prost te o făcut mă-ta mă jur?
Esti tigan, te-ai dat de gol numa aia se jura.Hai dispari, tiganii nu au ce cauta pe aici, de fapt nu au ce cauta pe nicaeri
Vai mamă, haiosule, te țuc
V-am întrebat frumos în puii mei și voi o dați în mișto, poate ca nu am știut sa mi bag pl? bravoo
User252426 întreabă: