| Duxx77 a întrebat:

Bună seara. Am fost diagnosticat cu Hernie de disc lombara. Medicul mi-a recomandat fizioterapie. Credeți ce va da roade fizioterapia? Va ajuta cu ceva? Și cât timp va trebui sa fac fizioterapie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Daca asa a recomandat medicul e clar ca stie ceva si nu e cazul sa il verifici pe TPU.

| relian a răspuns:

Nu te va ajuta, medicaul ala probabil este pompier laughing sau cauta si el sa dea ceva maruntei si alor cu terapia asta fizica.
Te duci acolo sa faci exercitii fizice, sa ce? Sa intaresti muschii la coaloana, dar problema nu se va rezolva, exercirtiile nu vor repatra discul herniat.

Suint alte metode, clasice cit si de astea noi, neinvazive care repara discu.
Treb sa stii exact ce anume ai la acel disc, este doara bombat, este spart, este fisurat etc.
Apoi stii ce trebuie sa faci.

| Motherlode a răspuns:

Da, te va ajuta. Este foarte benefică fizioterapia, stiu multe persoane care au facut si au fost foarte mulțumite. Va trebui sa faci cat va fi nevoie, vei descoperi pe parcurs, dar stai linistit nu e nimic foarte complicat si s-ar putea chiar sa iti placa. Bafta! happy

| darrio2007 a răspuns:

Medicul are o facultate. Deci asta ti-a recomandat, asta faci.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Da. 3. Până trece.