Si eu am patit asa dar pe mine ma durea in spate si medicul mi-a dat Urinal Akut si am baut ceai de afin si de matase de porumb si in cateva zile m-a facut bine. Marti o sa merg sa fac si analizele. Bea cat mai multe ceaiuri!
Salvia, un anestezic extraordinar.
REnal L, un ceai combinat din mai multe plante, se găseşte exact sub denumirea asta.
Soc, la fel ca Salvia, dă o aromă excelentă ceaiului. Socul elimină apa din ţesuturi, este un foarte bun diuretic.
Muguri de pin, o aromă excelentă
Diurosept, ceai combinat la fel ca Renal L.
Codiţe de cireşe, dar uitaţi-vă la felul în care au fost uscate
Mătase de porumb (dar să fie deja tăiată fin). Dacă nu este tăiată, înainte de a o pune în combinaţie, tăiaţi-o mărunt cu foarfeca.
Coada Calului
Coada Şoricelului
Teci,
Cicoare.
Sunătoare, se poate adăuga după gust
Bună.
Trebuie să mai faci sumar de urină și urocultură pentru a fi sigur că este o infecție urinară.
Pa, pa.
Te ustura cand urinezi? da daca atunci poate fi vorba despre o infectie urinara, daca nu mergi din nou la medic pentru un control mai amanuntit.te pupic
Si eu am patit asa dar pe mine ma durea in spate si medicul mi-a dat Urinal Akut si am baut ceai de afin si de matase de porumb si in cateva zile m-a facut bine. Marti o sa merg sa fac si analizele. Bea cat mai multe ceaiuri!
Salvia, un anestezic extraordinar.
REnal L, un ceai combinat din mai multe plante, se găseşte exact sub denumirea asta.
Soc, la fel ca Salvia, dă o aromă excelentă ceaiului. Socul elimină apa din ţesuturi, este un foarte bun diuretic.
Muguri de pin, o aromă excelentă
Diurosept, ceai combinat la fel ca Renal L.
Codiţe de cireşe, dar uitaţi-vă la felul în care au fost uscate
Mătase de porumb (dar să fie deja tăiată fin). Dacă nu este tăiată, înainte de a o pune în combinaţie, tăiaţi-o mărunt cu foarfeca.
Coada Calului
Coada Şoricelului
Teci,
Cicoare.
Sunătoare, se poate adăuga după gust