Ciudat ca ti-a dat 2 sapunuri.
Nu ti-a dat si o crema pentru fata?
Foloseste unul din sapunuri deocamdata, vezi ca sapunul acne out e bunicel dar usuca fata, aplica o crema potrivita tipului de ten dupa ce il folosesti.
Cremă nu a avut să îmi dea, am mers la 4 farmacii și nu am găsit, și mi-a dat așa, mai am gelul de curățare de la gerovital, dar am observat că și el usucă fața. Mulțumesc :* dar săpunul acne out cum trebuie să-l folosesc? Îl las pe față până a doua zi? Fără să mai clătesc fața?
Du-te la dermatolog. Nu cred ca vei scapa cu astfel de chestii.
Probabil va fi nevoie de un tratament cu pastile pe baza isotretinoin si niste creme de la farmacie pe care ti le va recomanda dermatologul.
Nu ai înțeles întrebarea? Am fost chiar astăzi la dermatolog, și doamna doctor mi le-a recomandat
Scuze, am sarit peste primul rand.
Nu stiu cat de bune sunt, e posibil sa reapara dupa ce termini tratamentul. Depinde cat de rea e situatia. Ai multe cosuri? Mari, dureroare, lasa semne? Ai coji sau doar matreata?
Da, acum încerc și eu să văd dacă dă rezultate, nu prea am multe coșuri, dureroase da, mătreața coji dar și pe scap cred că am. Încă nu am folosit șamponul fiindcă abia astăzi l-am luat
Incearca tratementul acesta, daca revine problema (desi sper sa iti treaca definitiv), du-te iar la dermatolog.
Da, mulțumesc
Mediket plus e bunicel, trebuie când te speli să îl lași câteva minute asa pe cap și după să dai cu apa ca să își facă efectul
Da, scrie și pe el să îl folosesc 4-6 săptămâni, și după să utilizez șamponul mediket prevent pentru a evita reapariția mătreței
Da